Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest cap de setmana es pot fer una passejada en època de verema per la capital de la vinya

Aquest cap de setmana es pot fer una passejada en època de verema per la capital de la vinya

La caminada s’inicia a l’Oficina de Turisme de Subirats, situada a l’estació de tren de Lavern-Subirats, el recorregut és d’uns 6 quilòmetres i dificultat mitjana-baixa.

El dissabte dia 7 i el diumenge dia 8 de setembre torna a Subirats la Passejada en època de verema per la Capital de la vinya. Una passejada guiada organitzada per Turisme de Subirats que descobreix el paisatge de vinya durant la temporada de la verema.

És una bona oportunitat per conèixer les tasques de la verema, quan els pagesos recullen el fruit de tot l’any, i també els secrets d’algunes masies del municipi i de l’art de la pedra seca. La passejada passa a prop de masies històriques, així com d’un forn de calç i marges de pedra seca, segueix un tram de la ruta enocultural del Mirador fins arribar al Miravinya La Bardera un dels punts de més interès on es pot contemplar el paisatge de vinya al Penedès.

El punt de trobada de l’activitat és l’Oficina de Turisme de Subirats situada a l’estació de tren de Lavern-Subirats. L’hora de sortida de la passejada serà a 1/4 de 12 del migdia.

La passejada recorrerà camins entre vinyes del cor del municipi, per veure els diferents paisatges que es poden contemplar a Subirats, passant per elements rellevants de la cultura vitivinícola, les masies, o la mateixa pedra seca. En acabar la ruta es podrà fer una degustació d’una copa de cava de les varietats més singulars del Penedès, la parellada, el macabeu i el xarel·lo, dels cellers de Subirats.

L’activitat té un preu de 5 euros i inclou guia i degustació d’una copa de cava. El recorregut és d’uns 6 quilòmetres aproximadament, dificultat mitjana-baixa, i es recomana portar calçat adient i gorra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: