Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Al voltant de 500 persones participen a la pedalada contra el canvi climàtic als Monjos

Es tractava d’una bicicletada de caràcter familiar i de 9 km de recorregut.

El passat diumenge al matí Santa Margarida i els Monjos vivia la dinovena edició de la pedalada contra el Canvi Climàtic emmarcada dins la setmana de la sostenibilitat. Una setmana amb un seguit d’actes per lluitar en pro del medi ambient que se celebra arreu de Catalunya però també a les principals ciutats europees. Als Monjos fa 19 anys que té lloc aquesta bicicletada de caràcter familiar i de 9 km de recorregut.

L’esdeveniment va mantenir el nombre de participants de les edicions anteriors, al voltant d’unes 500 persones. Una d’elles era el Francisco Martinez, veí de La Granada, que ja havia participat anteriorment.

Pel Faustino Canchales i la Roser Jané la pedalada contra el canvi climàtic és una bona iniciativa que, segons diuen, s’hauria de fer més sovint.

Santa Margarida i els Monjos està conscienciada en la lluita contra el canvi climàtic, és per això que, a banda d’iniciatives com aquesta també han posat en marxa uns carrils bici o eixos cívics que comuniquen diferents nuclis del municipi. De moment s’ha estrenat el carril que uneix els Monjos i la Ràpita i ja s’ha fet el primer tram del que comunicarà Santa Margarida i Cal Rubió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: