Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca instal·la 500 nous llums led als barris del Centre i Les Clotes

Els barris del Centre i Les Clotes estrenen una nova il·luminació de llums led. En el cas de Les Clotes, la intervenció s’ha centrat en el c/ Torrelles de Foix i el balcó de les Clotes.

Segons el govern municipal, la qüestió de la millora de l’espai públic i la renovació dels barris és la primera prioritat de la legislatura. És per això que tenen previst destinar-hi 6 milions d’euros.

En aquest sentit, la primera actuació és el canvi d’il·luminació. Una mesura que, segons el regidor Francisco Romero, portarà molts beneficis econòmics i mediambientals.

Segons els càlculs de l’Ajuntament, amb aquest estalvi de 40.000 euros l’any es recuperarà la inversió en 4 anys. Un altre dels objectius d’aquesta primera fase del pla és la millora dels espais comercials, tal com explicava Aureli Ruiz, alcalde accidental durant aquest mes.

El programa, subvencionat pel Ministeri per a la Transició Energètica, té prevista una segona fase de 100.000 euros més, que es destinaran a il·luminar altres parcs de la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: