Dimecres, 21 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’administració de loteries Sant Julià porta dos anys de bona ratxa repartint nombrosos premis

Al juny del 2017 va tocar el premi d’un milió i mig a la primitiva.

La bona ratxa de l’administració de loteries num. 2 del barri de Sant Julià de Vilafranca va començar fa dos anys, concretament al juny del 2017, quan va tocar el premi d’un milió i mig a la primitiva. Després d’això tot ha anat rodat, l’administració ha repartit diversos premis com són una primitiva de 1900 euros, una bonoloto de 1100 euros i un altre premi de 6000 euros a la loteria nacional, entre d’altres.

Aquesta bona sort es tradueix en alegria per als clients però alhora en més vendes per l’administració de loteries.

Els premis repartits els dos darrers anys fan que aquest local sigui cada cop més conegut i més freqüentat fins i tot per gent de fora del barri i de Vilafranca. Bargalló explicava una anècdota amb una parella de Martorell que va venir a visitar la Vila i sortosament van marxar cap a casa amb un dècim premiat.

L’atzar és el principal element que juga a favor o en contra del repartiment de premis a l’Administració de Loteries de Sant Julià. Però també és important l’actitud alegre i optimista de les seves venedores que fins i tot han pintat al local un mural amb la imatge d’Irlanda per ajudar els clients a visualitzar els seus somnis, desitjos o viatges pendents en el moment de fer les seves apostes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: