Divendres, 18 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Acadèmia Tastavins Penedès i la Fundació Pinnae uneixen esforços per «un Vijazz més solidari»

La sala d’actes de la Fundació Pinnae ha acollit aquest dilluns l’entrega de l’aportació solidària del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2019.

Enguany les entitats beneficiàries han estat l’Associació Ginesta Vilafranca, dedicada al suport de dones amb càncer de pit, i la Creu Roja de l’Alt Penedès.

Enguany la recaptació, de 2.000€ – 1.000 per a cada entitat-, ha estat fruit de la venda d’entrades del concert de Susana Sheiman Open Gate organitzat per la Fundació Pinnae el diumenge 7 de juliol al Fòrum Berger Balaguer i part de les entrades dels concerts del cicle “Elles i el Jazz” que van tenir lloc durant els tres dies de Vijazz al claustre de Sant Francesc amb el patrocini de la DO Cava. Aquesta col·laboració entre l’Acadèmia Tastavins Penedès i la Fundació Pinnae mostra «la bona sintonia que existeix entre les dues entitats i que permet realitzar accions benèfiques com aquesta, així com accions de promoció conjunta i utilització d’espais».

El president de l’Acadèmia Tastavins, Max Margalef, s’ha mostrat molt satisfet per mantenir aquesta part solidària del Banc Sabadell Vijazz Penedès un any més i reforçar-la.

Durant el cap de setmana del Vijazz també es van celebrar actes propis de l’esdeveniment a les instal·lacions de la fundació. És el cas de l’acte institucional que va servir per finalitzar la inauguració a la Casa Museu Berger Balaguer. Per altra banda, i a causa de la pluja, el concert de The Sey Sisters també va traslladar-se a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer.

Les entitats beneficiàries, l’Associació Ginesta Vilafranca i la Creu Roja de l’Alt Penedès, han agraït a l’Acadèmia Tastavins Penedès i la Fundació Pinnae per haver-les escollit per a rebre la recaptació d’aquesta edició 2019.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: