Dilluns, 23 de Setembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local evita la ocupació il·legal d’un pis

La Policia Local de Vilafranca va evitar la matinada de dimarts que es produís l’ocupació il·legal d’un pis al c/ Oviedo.

L’actuació policial es va produir cap a dos quarts de quatre de la matinada de dimarts, gràcies a la col·laboració ciutadana que, mitjançant una trucada, va alertar la Policia Local que dos individus estaven intentant accedir a un pis del c/ Oviedo a través d’una finestra. Un cop al lloc dels fets, els individus ja havien aconseguit entrar. En trucar a la porta els agents, ningú els va obrir, motiu pel qual van accedir per la mateixa finestra que els dos homes. Un cop a dins van identificar els dos individus, que no van poder acreditar ni propietat ni contracte de lloguer del pis. Els agents van informar els homes que serien investigats per un presumpte delicte d’usurpació d’immoble i els van convidar a abandonar l’immoble. La Policia Local va avisar el propietari del pis, que se’n va fer càrrec.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Esports 21
L'actualitat esportiva, amb Joan Sòria i Tito Boada

Penedès Televisió

15:45
Vilafranca opina
Enquesta al carrer - Servei Educatiu de l'Alt Penedès
16:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
16:30
Els esports
Futbol: Vilafranca - Granollers

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: