Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local deté un home per robatori amb violència

La Policia Local de Vilafranca va detenir diumenge a la matinada un home com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i/o intimidació.

La detenció es va produir cap a tres quarts de quatre de la matinada quan una patrulla de la Policia Local va detectar al c/ General Prim un individu que responia a la descripció facilitada pels Mossos d’Esquadra d’un home que poques hores abans hauria comès un robatori acompanyat d’un altre individu al c/ Bisbe Panyelles.

L’individu va ser identificat per la víctima, que va acudir al lloc de la detenció acompanyat per una patrulla dels Mossos d’Esquadra, va ser escorcollat i se li va trobar una quantitat de diners presumptament robats a la víctima i tres paperines de droga, presumptament cocaïna.

L’home va ser traslladat a les dependències policials per les diligències corresponents i se’l va denunciar administrativament per la possessió de droga.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: