Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Sant Sadurní d’Anoia evita un robatori en un domicili del carrer Sant Pere

El detingut es troba a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Vilafranca a l’espera de passar a disposició judicial.

L’avís d’uns veïns i la ràpida intervenció dels agents van permetre detenir el lladre. L’avís dels treballadors d’un comerç veí i la ràpida intervenció de la Policia Local de Sant Sadurní d’Anoia van evitar un robatori, aquest divendres, en un domicili del carrer Sant Pere del municipi.

Els treballadors va donar l’avís a la Policia Local que un home s’havia enfilat per la façana i havia entrat per un balcó d’un primer pis i els agents van poder detenir el lladre, un veí de l’Hospitalet de Llobregat, in fraganti.

El detingut es troba a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Vilafranca a l’espera de passar a disposició judicial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: