Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fira Fora Estocs torna a la rambla

El proper divendres, 23 d’agost, arriba una nova edició de la Fira Fora Estocs amb espectacle infantil i moltes sorpreses.

L’Associació de Comerciants i Professionals Centre Vila torna a ubicar la Fira Fora Estocs a la rambla de Sant Francesc després d’una consulta amb els comerciants que hi participen habitualment. Un any més, aquesta fira posa el punt final a les rebaixes d’estiu amb oportunitats i descomptes de totes les botigues que hi tenen parada.
Durant tot el dia, des de les 10 del matí fins a les 9 de la nit, les botigues ofereixen les seves oportunitats en una parada a la rambla. Enguany els passadissos estaran coberts amb lones per garantir més espais d’ombra i fer més agradable l’experiència de compra.
A les set de la tarda començarà l’espectacle infantil Ballaclown de la companyia Bitxicleta, amb pallassos, màgia i animació amb bombolles, confeti i moltes sorpreses. L’aforament a l’espectacle és limitat, ja que l’actuació es farà en un espai tancat per a l’ocasió.
La Fira Fora Estocs és una de les cites anuals de Centre Vila amb més bona resposta per part dels clients juntament amb el Shopping Night o la campanya del Black Friday.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: