Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP explica en un comunicat que els regidors declinen els “privilegis de les autoritats”

Un any més, el regidor i la regidora de la CUP de Vilafranca no accepten «els privilegis reservats a la classe política» en el marc de la Festa Major de Vilafranca.

Des de la Candidatura d’Unitat Popular declinen oficialment tots aquells «privilegis que s’atorguen a les anomenades “autoritats” durant la més típica». En un comunicat expliquen que ho fan perquè el projecte polític de la CUP «passa per bastir altres models de fer i d’entendre la política sense distincions ni relacions desiguals entre ciutadania i representants polítics».

La CUP considera una mostra de respecte a la gentada que treballa de forma voluntària i anònima no ocupar llocs de privilegi, com és el balcó o les cadires reservades a les autoritats durant el pregó. No obstant això, assistiran i gaudiran de la majoria dels actes festamajorencs com qualsevol altre vilafranquí o vilafranquina.

Per últim, aprofiten el comunicat per «agrair i felicitar la immensa tasca que han fet els administradors d’enguany i les moltes hores de feina altruista dedicada a un patrimoni col·lectiu com és el de la cultura i el de la festa major, així com fer un reconeixement explícit a la implicació de balladors, músics, colles castelleres, Falcons i tothom qui aporta el seu granet de sorra a fer possible la festa i sense els quals no seria possible».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: