Dissabte, 15 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ingressa a presó un presumpte assetjador de menors detingut per la Policia Local

La Policia Local de Vilafranca ha detingut l’individu que setmanes enrere havia assetjat una menor al barri de l’Espirall.

L’home, sobre el qual requeia una ordre d’allunyament de 500 metres de la noia a la qual presumptament hauria assetjat i posteriorment una ordre judicial de prohibició d’accés al municipi de Vilafranca, va ser detingut dimarts per un presumpte delicte de trencament de condemna en personar-se a les dependències policials amb actitud desafiant. L’individu, de 26 anys, va passar aquest dimarts a disposició del jutjat de guàrdia de Vilafranca, que va decretar presó provisional.

L’home acumulava diverses detencions per part de la Policia Local per presumptament assetjar menors al barri de l’Espirall i al c/ Sant Pere, per atemptat contra els agents de l’autoritat, desobediència greu, resistència greu, delicte de lesions i per trencament de les ordres d’allunyament de la menor i de prohibició d’accés al municipi de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: