Dilluns, 26 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ingressa a presó un presumpte assetjador de menors detingut per la Policia Local

La Policia Local de Vilafranca ha detingut l’individu que setmanes enrere havia assetjat una menor al barri de l’Espirall.

L’home, sobre el qual requeia una ordre d’allunyament de 500 metres de la noia a la qual presumptament hauria assetjat i posteriorment una ordre judicial de prohibició d’accés al municipi de Vilafranca, va ser detingut dimarts per un presumpte delicte de trencament de condemna en personar-se a les dependències policials amb actitud desafiant. L’individu, de 26 anys, va passar aquest dimarts a disposició del jutjat de guàrdia de Vilafranca, que va decretar presó provisional.

L’home acumulava diverses detencions per part de la Policia Local per presumptament assetjar menors al barri de l’Espirall i al c/ Sant Pere, per atemptat contra els agents de l’autoritat, desobediència greu, resistència greu, delicte de lesions i per trencament de les ordres d’allunyament de la menor i de prohibició d’accés al municipi de Vilafranca.

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

12:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
12:30
El gloriós
Concurs sobre la Festa Major
13:00
Músics de Vilafranca
Manel Camps Castellví (s.XVII - s. XVIII)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: