Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Francesc Xavier Soler s’endú el primer premi en el tercer Concurs de Relats Eròtics DO Penedès

Francesc Xavier Soler s’endú el primer premi en el tercer Concurs de Relats Eròtics DO Penedès

El passat divendres 19 de juliol va celebrar-se l’acte de lliurament de premis del 3r Concurs de Relats Eròtics DO Penedès,al celler de Mas Rodó.

Aquest és el tercer any que la Fundació Futura Local organitza aquest certament literari, amb el patrocini de la DO Penedès. L’acte, conduït per l’actor penedesenc Toni Regueiro, hi van assistir més d’un centenar de persones. En aquesta edició van participar 43 relats d’autors d’arreu de Catalunya.

El primer premi, dotat en 500 euros, una dotzena de copes Riedel gentilesa Euroselecció, i un lot de 12 vins de la DO Penedès, va ser per Francesc Xavier Soler per l’obra “Garnatxa Negre”. El segon premi amb un Tast a l’Espai Penedès de Barcelona de l’Acadèmia de Tastavins Penedès, una dotzena de copes Ridel, i un lot de 6 vins de la DO Penedès, va recaure en Jordi Bonet per l’obra “A-VI-ONS”. Per últim, el tercer premi, consistent en un sopar per a dues persones al restaurant Cigró d’Or, 12 copes Ridel i un lot de 3 vins DO Penedès, va ser per Anna Salla per “Adéu i Hola”.

Durant l’acte van intervenir el director de la DO Penedès, Francesc Olivella, i la presidenta de Futura Local, Maria Josep Tuyà. Durant la lectura prèvia dels 15 textos finalistes, realitzada per Rosa Carbó, es va fer un tast de vins Mas Rodó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: