Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots consideren que se’ls va menystenir en l’acte per decidir l’ordre d’actuació de FM

La colla va fer sentir el seu malestar aquell mateix dia a través de les xarxes socials, en considerar que se’ls va convidar però no se’ls va deixar participar en igualtat de condicions.

La setmana passada es va celebrar el sorteig per decidir l’ordre d’actuació de les colles castelleres durant les diades de Festa Major. Un acte en que van participar totes les colles que actuaran en les tres diades castelleres. En acabar l’acte es va fer una fotografia de grup, en que no van ser-hi els Xicots de Vilafranca que van voler mostrar d’aquesta manera la seva disconformitat per com s’havia desenvolupat l’acte. El cap de colla, Gabi Molero, explicava que es van sentir maltractats i menystinguts en un acte que no els va agradar gens com s’havia desenvolupat. En primer lloc van lamentar el tracte que va rebre la canalla, que no va tenir el protagonisme que ells consideraven que havien de tenir; però també denunciava que era intolerable que se’ls convidés i ni se’ls preguntés per les seves previsions d’actuació.

Molero considera que tot l’acte va ser un mostra de falta de respecte cap a les colles locals.

La situació va provocar un cert rebombori a les xarxes socials, on els Xicots van fer públic el seu malestar. També a través de les xarxes el conductor de l’acte, Pep Ribes, va demanar disculpes i va reconèixer que potser es podria haver fer d’una altra manera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: