Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca cau derrotat per 0-3 davant d’un efectiu Sabadell

El partit de dissabte al matí va servir als d’Ivan Moreno per seguir agafant forma i preparar-se per tots els reptes de la propera temporada. El debut a la Lliga, l’1 de setembre contra l’Europa.

Aquest dissabte al matí el FC Vilafranca va disputar un nou partit amistós, en què va perdre per 0-3 davant del Sabadell de Segona B. Al camp municipal de Sant Pere Molanta es respirava un ambient festiu i s’omplia de seguidors dels dos equips, destacant el gran nombre de fidels del Sabadell.

Tot i ser pretemporada, el partit va estar marcat per l’alta intensitat que van mostrar tots dos conjunts, ben plantats davant les ofensives rivals. De nou vam veure un Vilafranca valent i amb la idea clara de cuinar ben a poc a poc la jugada, i sense precipitar-se a l’hora d’avançar metres sobre el camp.

En els primers 45 minuts, els dos equips tenien cura de la pilota i això es traduïa en poques arribades amb perill a la porteria rival. La més destacada de la primera meitat va ser pel Vilafranca, amb una rematada de cap de Francisco Illescas que es va estavellar al pal, aprofitant una bona centrada des de la banda esquerra.

A la segona part, els dos equips van oferir la mateixa versió, tot i que es va veure un Sabadell més perillós de cara a porteria, posant a prova la zona defensiva del Vilafranca. Aquesta major presència a l’àrea rival va inclinar la balança a favor del Sabadell i Xavi Boniquet va posar el 0-1 en el minut 56.

3 minuts després arribava el 0-2, obra de Nestor Querol, treient profit d’una pilota mal refusada dins l’àrea afusellant el porter Ivan León. Al minut 73, Victor Oribe va estar a punt marcar amb un potent xut des de fora de l’àrea que va refusar el porter del Sabadell. Quan quedaven 5 minuts pel final, Aitor Pascual va ampliar les diferències amb un bon gol, fruït de la pressió sobre la defensa vilafranquina quan intentaven treure la pilota jugada.

Tot i aquesta derrota, l’entrenador del Vilafranca, Ivan Moreno, es mostrava satisfet amb la bona imatge de l’equip, afirmant que el resultat final no es corresponia amb el bon joc ofert al llarg dels 90 minuts.

Ivan Moreno també valorava positivament el bon treball dut a terme durant les darreres setmanes de pretemporada, conscient del marge de millora que li queda al seu equip, el qual es troba en constant creixement.

Al Vilafranca se li presenten dos setmanes en què haurà de seguir treballant de cara a l’inici de la temporada amb els primers enfrontaments corresponents al campionat de Lliga. Els vilafranquins iniciaran una nova temporada a Tercera Divisió com a locals, rebent l’Europa el proper diumenge 1 de setembre a partir de les 6 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: