Dilluns, 26 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Kubrick Cinema compleix el proper 26 d’agost 25 anys i ho vol celebrar amb els espectadors

El dilluns 26 d’agost, a les set de la tarda, hi haurà una sessió especial amb la projecció del concert homenatge al compositor John Williams ‘A John Williams Celebration’.

El 26 d’agost del 1994 obria les seves portes el Kubrick Cinema. Situat al carrer General Prim, a tan sols uns metres del cinema Bogart, el Kubrick va permetre ampliar l’oferta cinematogràfica a Vilafranca. Els dos cinemes, propietat de la família Olivella – Ferran, oferien una acurada programació adreçada a tots els públics i amb una vocació de capital de comarca.

Amb el pas del temps, la situació va canviar. El Bogart va tancar l’any 2006 i Vilafranca es va quedar amb les sales de cinema del Kubrick i el Casal. La crisi econòmica també va afectar greument el món del cinema, sobretot durant els anys 2011 i 2012. L’operador comercial del Casal va deixar aquella sala en mans de Cineclub Vilafranca i el Kubrick va resistir els anys més durs fent un pas endavant i equipant-se com a cinema digital.

D’aquesta manera, el cinema començava a oferir, a partir del 2013, tot un seguit de continguts més enllà de la programació exclusivament cinematogràfica.

Aquesta oferta s’ampliarà a partir del mes de novembre d’aquest any incorporant els directes des del Liceu de Barcelona. El Kubrick, a banda de la programació cinematogràfica, permet veure cada mes un contingut alternatiu en diferit i un en directe. A més de les sessions matinals de cinema familiar en català.

Amb aquesta diversificació de l’oferta de continguts, l’equip de professionals del Kubrick, als quals Olivella agraeix el seu esforç constant, ha aconseguit fidelitzar el públic vilafranquí i penedesenc. La responsable del cinema destaca que cada sessió permet veure passar per la sala un perfil de públic diferent.

Per tot plegat, el Kubrick convida els espectadors i espectadores a una sessió especial per celebrar l’aniversari. Tindrà lloc el dilluns 26 d’agost, a les set de la tarda, amb la projecció del concert homenatge al compositor John Williams ‘A John Williams Celebration’. El concert, enregistrat a Los Angeles, permetrà escoltar les mítiques melodies de Williams per a pel·lícules com Star Wars, Indiana Jones, ET, La lista d’Schindler i moltes altres. A més, els espectadors i espectadores estan cridats a participar en un concurs tot enviant un petit curtmetratge de màxim trenta segons per felicitar el Kubrick pels seus 25 anys.

La sessió comptarà amb parlaments per part de la família i del regidor de Cultura de l’Ajuntament i acabarà amb un piscolabis i una copa de cava.

Efemèrides

26 de febrer
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: