Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detenen un jove a Vilafranca per dos delictes de robatori amb violència i un delicte de furt

La Policia Local de Vilafranca va detenir el passat dimecres a la nit, un jove com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència i un delicte de furt.

Passades les onze de la nit, la Policia va rebre una trucada d’una persona que havia rebut una forta estrebada de la bossa de mà quan es disposava a entrar al portal de casa seva. Es va donar avís a les patrulles per a la localització de la persona descrita, i durant el servei es va detectar a la zona un grup de persones atenent una persona gran, víctima també de robatori de la bossa de mà. La dona era a terra i requeria atenció mèdica per les ferides provocades durant una caiguda per l’estrebada rebuda per a la sostracció de la bossa de mà.

Els agents policials van localitzar a la plaça Penedès un jove que coincidia amb la descripció facilitada per les dues víctimes i va procedir a la seva identificació i escorcoll, trobant en la seva possessió una cartera amb documentació, diners en efectiu i dos telèfons mòbils. L’home va ser detingut i traslladat a les dependències de la Policia Local.

Les víctimes dels fets van resultar ferides i van requerir atenció mèdica. Una de les persones va patir una fractura de l’húmer i l’altra va haver de ser atesa per una contusió cranial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: