Diumenge, 27 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest matí s’ha vist afectada la circulació de trens per les fortes pluges

A un quart de deu del matí d’aquest dilluns ha quedat restablerta la circulació per totes dues vies entre les estacions de Vilanova i la Geltrú i Sant Vicenç de Calders.

D’aquesta manera, els trens de la línia R2 sud, així com els trens regionals i trens del corredor mediterrani han recuperat el seu recorregut entre aquestes estacions i progressivament s’han anat recuperant els horaris de pas habituals.
Des de l’inici de servei i fins dos quarts de vuit del matí ha estat interrompuda la circulació dels trens de la R2 entre Sant Vicenç i Vilanova per la caiguda d’arbres a la zona propera a la via derivat de l’intens temporal de pluges d’aquesta nit. Per tal de minimitzar l’afectació, Renfe ha establert un servei alternatiu per carretera entre Sant Vicenç de Calders i Vilanova. Durant la incidència, els tren regionals i trens de Llarga Distància del Corredor Mediterrani han circulat desviats per Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: