Dilluns, 14 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Romero defensa el projecte del carrer del Comerç i lamenta la utilització política d’ERC

Després de conèixer les declaracions del grup municipal d’ERC en relació al pla de millora del carrer del Comerç, el regidor d’Urbanisme Franscisco Romero ha volgut fer alguns aclariments.

En primer lloc ha remarcat que l’Ajuntament no ha rebut cap notificació en aquest sentit de la Comissió d’Urbanisme, i que de fet tenen cita per parlar-ne de cara al mes de setembre.

Així, Romero explica que el procediment es troba en el seu curs normal, i que la Comissió el que farà és un seguit de recomanacions i seggeriments sobre algunes qüestions, a les quals l’ajuntament donarà resposta.

Per Romero la roda de premsa d’ERC s’ha de llegir en clau de campanya política i desgast cap a l’equip de govern utilitzant un tema que és molt important per el futur de Vilafranca.

El regidor d’Urbanisme insisteix en que es tracta d’un projecte que és del tot ncessari per el Molí d’en Rovira i per Vilafranca, i refermava l’aposta que en fa l’equip de govern per desenvolupar-lo aplicant les esmenes que demani la Comissió fins a arribar a la seva aprovació definitiva. A volgut tranquilitzar els veïns en aquest sentit.

Ara per ara, amb els apunts que els han fet des de la Comissió i a l’espera de rebre l’informa per escrit, Romero considera que ERC ha volgut crear alarmisme aprofitant un tema que és important per Vilafranca. Un procediment ha insistit que està seguint els tràmits habituals de qualsevol modificació urbanística que es plantegi un municipi.

Programació

Ràdio Vilafranca

13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada
14:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

13:15
Coses de salut
Les recomanacions dels metges de Vilafranca
13:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs
14:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: