Dimarts, 28 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Neix Escenes fresques, un nou cicle d’espectacles emergents i joves de petit format a La Nau

El cicle va començar aquest dimecres amb l’espectacle ‘Punto y Coma’ de la companyia El Cruce.

La primera edició d’Escenes fresques forma part de la programació d’estiu de l’espai jove La Nau. Es tracta d’un cicle d’espectacles de petit format, pensat principalment per a joves a partir de 18 anys, que tindrà lloc els vespres de dimecres d’aquest estiu, a partir de les vuit del vespre, al pati de la Nau.

Amb aquesta nova iniciativa cultural es pretén apropar diferents disciplines de les arts escèniques als i les joves, per això s’ha buscat una programació eclèctica, contemporània i amb un marcat caire alternatiu i emergent. La programació inclou diversitat de disciplines escèniques que van des del circ, al teatre físic, els monòlegs, i la música. Són espectacles gratuïts i oberts a tots els i les joves amb l’objectiu d’oferir una oferta cultural experimental, de qualitat i propera al públic jove.

El cicle va començar aquest dimecres amb l’espectacle ‘Punto y Coma’ de la companyia El Cruce. Es tracta d’un espectacle innovador, que barreja circ i teatre, s’inspira en el teatre de l’absurd i indaga sobre els conceptes de cultura i coneixement, explorant les possibilitats poètiques i expressives del circ contemporani i el teatre físic i gestual.
La segona escena fresca tindrà lloc el dimecres vinent a càrrec de la companyia de circ Ino Kolectiv, amb l’espectacle ‘Ino’.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

05:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
05:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
06:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: