Dissabte, 4 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Meritxell Falgueras ha protagonitzat un dels tasts del Vijazz

La periodista i sommelier Meritxell Falgueras ha protagonitzat un dels tasts del Vijazz, amb cinc dels vins guanyadors del 53è Concurs Tastavins.

Falgueras era, de fet, l’encarregada d’obrir el programa de tastos i maridatges del Vijazz Penedès amb una sessió que va tenir lloc divendres al vespre al vestíbul del Casal. La periodista i sommelier, autora del blog Wines and the city, va oferir un tast amb cinc dels vins premiats a la 53a edició del Concurs Tastavins DO Penedès.

Els vins triats per a l’ocasió eren els blancs de muscat i gewürztraminer Mireia de Pinord i xarel·lo Avi Ton d’Eudald Massana Noya, el rosat de Domènech Vidal Masia La Sala, fet amb merlot, sumoll i ull de llebre i els negres de syrah i ull de llebre Masia Freyé de Domènech Vidal i Anaïs d’1 + 1 = 3.

Durant el Vijazz es van fer diferents tastos i maridatges per conèixer més a fons els vins i Clàssic Penedès de la DO.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: