Divendres, 3 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Clotes fa un balanç positiu de la festa del barri

Les Clotes ha estat de festa aquest cap de setmana i diumenge al vespre, durant el concert d’havaneres, l’organització feia un balanç positiu de com havia anat tot plegat.

La festa es va iniciar el divendres amb el pregó de Francisco Romero. El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca va parlar dels seus records, de la seva participació com a jugador de l’equip de futbol de Les Clotes quan era petit i de temes relacionats amb l’urbanisme i el creixement del barri. També va parlar de la seva relació amb altres polítics locals com Joan Aguado o Celina Guijo, com ell, molt vinculats a Les Clotes.

Romero explicava minuts abans del pregó que li van fer la proposta just després de les eleccions i reconeixia que, en un primer moment, s’ho va rumiar.

Des de l’Associació de Veïns i Veïnes, Beatriz Reina refermava que «a Les Clotes hi ha barri» agafant el fil d’una de les qüestions que va tractar Francisco Romero al pregó: la tasca que desenvolupa l’associació i l’evolució d’aquesta tasca des dels anys setanta fins ara.

A banda del pregó, el sopar i l’espectacle de varietats del divendres, la festa de Les Clotes continuava dissabte amb activitats per a la canalla, pallassos i xocolatada i moltes més propostes que es van allargar durant tot el cap de setmana per cloure la celebració amb les havaneres. Beatriz Reina explicava que la festa havia estat un èxit pel que fa a la participació.

Com a novetat, aquest any la festa de Les Clotes s’ha adherit a la campanya municipal ‘Adéu, plàstics’ i, en totes les activitats, s’han fet servir gots i coberts reutilitzables o bé de cartró.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: