Dimecres, 29 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Enojazz dona un any més el tret de sortida a les activitats del Vijazz

Les activitats parel·leles al Vijazz s’inicien un any més amb aquest tast maridat amb música en directe per acostar-se als vins de la mà d’una altra proposta cultural com és la música.

Vinseum acollia dijous a la nit el primer dels actes del Vijazz d’aquest 2019, que com ja és habitual consisteix en un peculiar tast de vins que es marida amb música en directe. Els vins, dels cellers Torres, eren presentats per Vinyet Almirall, que explicava que es tracta d’una proposta engrescadora per acompanyar els vins d’un altre art, com és la música. És un tast diferent, que es treballa uns mesos abans amb els músics per mirar de trobar les peces que millor combinin amb els vins triats.

Des de Vinseum, Joan Cuscó recordava que fa 12 anys que aquesta activitat obra el Vijazz, casant vins amb la cultura. Remarcava també que no és un tast tècnic, sinó més aviat hedonista.

En aquesta ocasió es va tastar un escumós de la Família Torres, una malvasia de sitges de Jean Leon i un vi negre del priorat; que es van acompanyar de les interpretacions del grup Three of life’, amb Atenea Carter a la veu, Rai Castells a la guitarra i Pep Coca al contrabaix.

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari
08:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler

Penedès Televisió

07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
08:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs
09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: