Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Laia Bieri i David Ràfols tanquen el cicle ‘Com està el pati!’ de la Biblioteca Torras i Bages

A ritme de pop i de cançons de cantautor en acústic, la veu de Laia Bieri i la guitarra i veu de David Ràfols van tancar el dijous passat el cicle de concerts a la biblioteca de Vilafranca.

Durant el concert, David Ràfols, membre del grup de versions La Traca, va aprofitar per interpretar cançons pròpies. El projecte conjunt es va iniciar a partir d’un concert al Casal Popular, i des d’aleshores ja han fet diversos concerts.

Laia Bieri també va destacar la bona entesa entre els dos i valorava molt positivament l’experiència del concert a la biblioteca i la resposta del públic. Amb aquest tercer concert, David Ràfols i Laia Bieri van cloure el cicle de concerts gratuïts que aquest juliol ha acollit la terrassa de la Biblioteca Torras i Bages.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: