Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La vuitena edició de la Cursa de Sant Fèlix va tenir lloc aquest diumenge amb 180 inscrits

Aquest diumenge es va celebrar la vuitena Cursa de Sant Fèlix, que porta als participants pels carrers de Vilafranca, seguint el recorregut que es fa durant la processó de Sant Fèlix.

Aquest diumenge, a gairebé un mes just perquè comenci la Festa Major de Vilafranca, es va celebrar la cursa de Sant Fèlix, una cursa que aquest any arribava a la 8 edició.

Tot i estar programada a les 10 del matí, el tret de sortida es va donar mitja hora més tard, donant temps a que encara més gent formalitzés la seva inscripció. El recorregut, el mateix que es fa el dia de la processó de Sant Fèlix, s’iniciava a la plaça Jaume I.

La cursa de Sant Fèlix s’organitza amb l’objectiu de ser un moment festiu i popular, obert a tot tipus de participants, sense cap tipus de limitació d’edat. La cursa consistia en completar un dels dos circuits, de 2 o 4 km, una o dos vegades.

A banda dels administradors de la Festa Major, a la cursa també estava present la regidora d’esports de l’Ajuntament de Vilafranca, que explicava els avantatges d’inscriure’s en aquesta cursa de Sant Fèlix, ja que els inscrits obtindran un descompte del 50% en les inscripcions per la Mitja Marató de l’Espirall i a la 10K Vilafranca.

En quant als resultats de la cursa, són els següents: en la cursa femenina de 2km, el podi va estar conformat per la guanyadora Mireia Martí, acompanyada de Selma Hernández i Marta Tombs. Gerard Suriol va guanyar la cursa de 2km masculina, amb Marc Tirado i Martí Fontanals en la segona i la tercera posició.

En la cursa femenina de 4km va guanyar Elena Moragas. Marina Travé va ser segona i Jacqueline Gómez va ser tercera. En la de 4km masculina, Yassin Knyia es va imposar a Arnau Marin i Sergi Ariaca, segon i tercer respectivament.

7 dies després de la celebració del Campionat de Tennis Taula a Vilafranca i en un cap de setmana on també tenia lloc la Volta Ciclista al Penedès, amb una tercera etapa amb sortida des de la vila, Anna Doblas es mostrava satisfeta perquè Vilafranca acolli el major nombre possible de competicions esportives. Doblas va afirmar que l’objectiu des del consistori és que «tothom que practiqui esport a la vila, sigui feliç».

Com a novetat d’enguany, la plaça Jaume I va acollir una botifarrada popular oberta a tothom, encara que no haguessin participat a la cursa de Sant Fèlix 2019.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: