Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La 6a edició de la “Cursa i Caminada Nocturna Solidaris” tindrà lloc dissabte a La Granada

La 6a edició de la “Cursa i Caminada Nocturna Solidaris” tindrà lloc dissabte a La Granada

Per primera vegada, serà una de les 14 curses de muntanya puntuables per la Lliga Gran Penedès, motiu de satisfacció pels organitzadors.

La “Cursa i Caminada Nocturna Solidaris” torna per sisena vegada al municipi de La Granada destinant els beneficis, íntegrament, al Banc d’Aliments. L’esdeveniment està organitzat per la delegació de Càritas de La Granada i la Associació Solidaris La Granada.

L’activitat consta de tres modalitats diferents, a banda de la caminada de 7 km: dos curses de 15 km i 7 km i una cursa infantil de 200m amb participants de 0 a 6 anys. L’acció s’iniciarà a a partir de les 9 del vespre, excepte la cursa infantil, que està programada per les 7 de la tarda.

L’edició d’enguany és especial perquè, per primera vegada, serà una de les 14 curses de muntanya puntuables per la Lliga Gran Penedès. Des de l’organització preveuen que el fet de figurar en el calendari de la Lliga els aportarà més reconeixement, a la vegada que incrementarà la participació, tal com explicava un dels organitzadors Pablo Muñoz.

Els tres primers classificats de les categories Sènior, Veterans i Màsters, tant masculines com femenines, rebran un trofeu. Tanmateix, els dos corredors locals millor classificats de les categories masculines i femenines, també seran premiats.

A banda de les activitats esportives, aquest esdeveniment centra els seus esforços en recaptar la major quantitat econòmica possible, que serà destinada íntegrament al Banc d’Aliments. Rafa Higueras, de l’associació Solidaris La Granada destacava el paper fonamental que té l’associació en aquesta cursa i la seva vessant més solidària.

Tots els participants rebran una bossa del corredor, amb samarreta tècnica i altres productes. Durant el transcurs de la jornada també es farà una botifarrada, acompanyada amb vi de la Cooperativa i s’oferirà bany gratuït a la piscina municipal.

Per saber més sobre la inscripció cal adreçar-se al lloc web de l’Ajuntament de La Granada, on també trobareu més informació sobre aquesta sisena edició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: