Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es trenquen les negociacions entre treballadors i l’empresa DS Smith

Es mantindran les aturades previstes pels propers dies i dilluns es farà una concentració davant de l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles.

El Comitè d’empresa ha anunciat mitjançant un comunicat que s’han trencat definitivament les negociacions amb la multinacional DS Smith Dicesa durant el segon dia de mediació que tenia lloc a la seu de la Inspecció de Treball. Segons el comunicat, per unanimitat i sense cap vot en contra, s’ha acordat recolzar les aturades previstes pels dies 12, 15 i 19 de juliol i a més, ampliar les aturades al dia 17. Sota el lema ‘Ni un pas enrere’ s’han compromès a dur a terme noves aturades després del període vacacional, al setembre.

Està previst que el proper dilluns es faci una concentració a la porta de l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: