Divendres, 30 de Juliol de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta la nova programació d’espectacles de Cal Bolet i l’Auditori

Propostes locals i grans èxits del panorama musical, teatral i de dansa conformen la nova programació del Teatre Cal Bolet i de l’Auditori.

L’Auditori Municipal va acollir aquest dimarts l’acte de presentació de la programació de setembre de 2019 al gener de 2020 del Teatre Cal Bolet i de l’Auditori. Més de 230 persones van voler conèixer de primera mà l’oferta de teatre, música i dansa per a la propera temporada als dos equipaments municipals.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, va obrir l’acte destacant la qualitat i la varietat de la programació i les dades de la darrera temporada d’arts escèniques, que ha permès «situar el Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal a la Xarxa E3 del Sistema Públic d’equipaments escènics i musicals de Catalunya, al costat de ciutats amb més població».

Preguntat per la millora de les deficiències que presentava el teatre municipal Cal Bolet i per la finalització de l’Auditori, l’alcalde explicava que fins ara s’han pogut combinar les obres amb la programació.

L’actor Dafnis Balduz va ser el mestre de cerimònies de l’acte de presentació de la temporada, que per primer cop s’emetia en directe per Penedès TV. Seran disset propostes per a tot tipus de públics i de diferents gèneres: 7 de teatre, 9 de música i 1 obra multidisciplinar.

La temporada comptarà amb espectacles i concerts de renom a l’escena catalana, però també s’aposta per les produccions locals.

En teatre hi haurà grans produccions com ‘Això ja ho he viscut’, de la Perla 29; ‘Rhümia’, una obra de la companyia Rhum & Cia; i ‘Lapònia’, la comèdia ideal quan s’apropen les dates nadalenques.

Les propostes de petit format del divendres al vespre són variades i atractives. Arrencaran amb ‘Les coses excepcionals’, de Pau Roca, un espectacle que parla sobre les coses de la vida que valen la pena; ‘Arma de Construcción Masiva’, una reflexió sobre l’educació de la jove companyia José y sus Hermanas; i ‘Els dies mentits’ i ‘Estat Decepció’, de la Flyhard Produccions.
L’espectacle multidisciplinar ‘Not a moment too son (En el moment precís)’, de la companya Thorus Arts, està dirigit pel vilafranquí Ferran Carvajal i és una mirada íntima envers els darrers dies del ballarí Merce Cunningham.

El tret de sortida a la programació de música serà per l’espectacle ‘Papà Mozart’, amb Joan Pera, Roger Pera i l’Orquestra Simfònica del Vallès, un espectacle basat en els músics Leopold Mozart i Wolfgang Amadeus Mozart. La guardonada amb el Premi Nacional de Cultura 2019 Clara Peya hi serà amb la seva energia i sentiment en estat pur amb el seu projecte ‘Estómac’. També Mariola Membrives pujarà als escenaris per interpretar ‘Lorca’, considerat un dels discos de l’any per la crítica i la premsa especialitzada. Claudio Monteverdi serà present en la versió escenificada que interpretaran Vox Harmonica, una passejada sonora per les quatre dècades més madures de qui va revolucionar la música del seu temps.

Salvador Vidal i un quartet de corda oferiran un viatge a través dels grans clàssics de les grans bandes sonores del cinema en un concert que forma part dels actes de celebració del 50è Aniversari del Cineclub Vilafranca.

El treball més personal de la jove saxofonista Eva Fernández, la guitarra de Pau Figueres amb la seva banda i el nou treball de Xarim Aresté seran també els protagonistes de la programació musical de l’Auditori.
Tancarà la temporada musical ‘Praxinoscopi’ del duet Criatures.

Des d’avui dimecres i fins divendres, de sis a vuit del vespre a Cal Bolet, es fa la venda d’entrades a taquilla exclusiva per a les persones titulars del Carnet d’Amic. A partir del dijous de la setmana que ve estarà oberta a tothom la venda a través de la taquilla.
La venda per Internet d’entrades i d’abonaments serà per a tothom a partir d’aquest dissabte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: