Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds volen repetir a Altafulla l’actuació del cap de setmana passat a Tarragona

Els Castellers de Vilafranca encaren els propers mesos convençuts de la feina feta fins ara, que comença a donar els seus fruits, i amb renovacions importants als troncs de diverses construccions.

Dissabte a la tarda els Castellers de Vilafranca actuen en la diada de les Cultures, a Altafulla, al costat de la Vella de Valls, els Xiquets de Tarragona i els locals Castellers d’Altafulla. Una diada en que el cap de colla dels Verds, Toni Bach, comenta que volen tornar a repetir els castells que van dur a plaça en la Diada del Pla de la Seu del cap de setmana passat. Bach valorava molt positivament la darrera actuació i les sensacions que va recuperant la colla.

En aquest sentit, Toni Bach insisteix en que no tenen pressa i que s’està fent una bona feina de renovació dels troncs en les principals construccions. Reconeix que potser és una feina lenta, amb perspectiva de futur, que cal fer amb tranquil·litat.

Mirant un xic més endavant, Bach apunta que Mataró podria ser la plaça que veiés el primer gamma extra dels Verds, però remarca que no tenen intenció de prémer l’accelerador més del necessari i que per tant la torre de 9 amb folre i manilles arribarà quan estigui apunt. Hi estan treballant en els assaigs, però tampoc s’han marcat una data fixe per portar ni aquest ni cap altre castell a plaça.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: