Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Monjos acull la segona sessió d’un cicle formatiu organitzat per ACCIO i adreçat a empreses

La primera sessió es va fer fa uns dies al Consell Comarcal de l’Alt Penedès, i el cicle el conformen tres sessions més que es durant a terme els propers mesos amb la innovació com a eix.

La biblioteca de Santa Margarida i els Monjos acollia dimecres la segona sessió del cicle que des de l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat s’ha organitzat aquest 2019 al Penedès per tal de donar eines per encarar la innovació empresarial.

Cristina Fabián, la delegada a l’Alt Penedès, Garraf i Maresme d’ACCIO, explicava que aquest any han posat en marxa aquest cicle que compta amb la col·laboració de dels ajuntaments de Vilafranca, Santa Margarida i els Monjos, i Sant Sadurní, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i la Federació Empresarial del Gran Penedès. Es tracta de cinc sessions que se centren en temes d’innovació.

En aquesta ocasió el títol de la sessió era ‘Vols noves solucions? Pensa diferent!’, amb Eduard Ramos com a responsable de conduir l’activitat que s’emmarcava en les activitats de la xarxa Enterprise Europa Network.

L’alcaldessa dels Monjos, Imma Ferret, comentava que estaven satisfets de poder participar en aquestes sessions que sempre aporten coses positives per a les empreses del territori.

Finalment, el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort, aprofitava per animar a les empreses vilafranquines i del Penedès en general a participar en aquestes sessions i posar-se en contacte amb ACCIO per millorar la seva formació.

La sessió va proposar als assistents diferents eines per millorar la seva metodologia per tal de pensar diferent i aconseguir noves solucions generant actituds que ajudin a mantenir l’esperit innovador a l’empresa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: