Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El programa per a joves ‘Tresca Jove’ repeteix per segon any a Vilafranca

El programa, destinat a joves d’entre 18 i 29 anys, pretén ser una oportunitat per a la inclusió d’aquestes persones al món sociolaboral, centrada en l’educació en el lleure.

‘Tresca Jove’ arriba a la seva segona edició a Vilafranca de la mà del Servei de Joventut de l’Ajuntament i la Fundació Catalana de l’Esplai. Aquest any, però, es farà al nou espai jove La Nau, situat al barri de l’Espirall.

El ‘Tresca Jove’ està emmarcat en el programa Garantia Juvenil, finançat per la Cambra de Comerç de Barcelona, i ofereix de forma gratuïta formació i acompanyament tutoritzat a aquells joves inscrits que ni estudien ni treballen en el moment d’apuntar-se. El programa ofereix principalment la formació del curs de monitor, però també d’altres centrades en el món de l’administració o la restauració.

A part d’aquesta formació en l’àmbit del lleure, el programa ‘Tresca Jove’ també consta d’un Mòdul d’Habilitats Personals i Socials, enfocat més directament al món laboral. Aquest compta amb un seguiment amb tutories individualitzades per ajudar als joves a trobar feina.

Des de l’Ajuntament, diuen estar «molt contents» de poder oferir «una formació de valor» i animen als joves a inscriure’s al programa. Enguany, el nombre de places ha disminuït de 25 a 20 per la necessitat de reduir el grup. El període d’inscripcions ja està obert, i es poden formalitzar a La Nau o al SIAJ.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: