Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Molí d’en Rovira tanca la seva festa del barri amb una bona participació

La festa del barri del Molí d’en Rovira es va allargar durant pràcticament tota la setmana passada amb diferents activitats adreçades a tots els públics.

El 3 x 3 de bàsquet va donar pas al pregó i el sopar de dijous a la nit. Divendres hi va haver la nit rock jove i, dissabte, l’activitat continuava amb l’obra de teatre ‘Això no és vida’.
L’obra anava a càrrec del grup Teatre Gran i era una selecció d’escenes de la peça de les T de Teatre. La representació tenia lloc al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny.

Els actors de Teatre Gran expliquen que van estrenar l’obra a la passada Setmana de la Gent Gran de Vilafranca.

La festa del Molí d’en Rovira continuava durant la tarda de dissabte amb una xocolatada i l’espectacle de màgia del Mag Aizpi. Aquest jove vilafranquí ofereix espectacles de màgia per a totes les edats amb l’objectiu de fer aparèixer un somriure al seu públic durant l’espectacle. La seva proposta és variada i dinàmica, basada en la quotidianitat, per demostrar que la màgia és a tot arreu. Els efectes, vistosos i propers, volen transportar l’espectador a un altre món i fer-lo gaudir de l’inexplicable.

A la festa del Molí d’en Rovira tampoc hi va faltar un clàssic, la Milla Urbana, que arribava a la seva trenta-dosena edició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: