Dimecres, 22 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Castells de 7 dels Xicots de Vilafranca a Barcelona

La diada d’estiu de la Colla Jove de Barcelona va servir als vilafranquins per seguir rondant gent nova als troncs en un cap de setmana en general molt tranquil

Diada calorosa la novena edició d’aquesta jornada de la Colla Jove de de Barcelona a l’emblemàtica plaça del Rei de la capital catalana. Castells sense cap pressió i en general amb les camises justes per no estirar més la mà que la màniga en les tres colles.

Els Xicots han resolt l’actuació castellera, rodant els troncs de castells de set i fent provatures, que els permeti la setmana vinent a La Granada fer un pas endavant. A completat d’inici i  sense problemes el 4 de 7 amb l’agulla, el millor castell de la matinal i cinquè de la temporada, per ajuntar-los després amb el 3 i 4 de 7. Els dos castells que la setmana vinent seran de 8. Sobretot esperada l’estrena a La Granada del 3 de 8.

Han estat acompanyats pels Castellers d’Esplugues que han completat el 3 de 7, el 4 de 7 i el 4 de 6 amb l’agulla. La colla del Baix Llobregat ha tingut també una inesperada caiguda amb l’intent del 4 de 7 amb l’agulla.

Un castell aquest darrer que també ha estat el millor de la matinal per la colla castellera Jove de Barcelona, que abans ha completat també el 3 i el 4 de 7, deixant aparcats altres castells de la gamma alta de set que enguany ja ha completat.

Programació

Ràdio Vilafranca

21:00
Llegir per sentir
Clara Fons Duocastella sobre 'Malala Yousafzai'
21:30
Parlem d'hoquei
L'actualitat de l'hoquei comarcal, amb Josep Gumà
22:00
High Fyah Risk
Música jamaicana, amb Eloi Sendrós i Dídac Inglés

Penedès Televisió

21:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
21:30
Pica lletres
Institut Eugeni d'Ors B (Vilafranca) - Escola Camp Joliu A (L'Arboç)
22:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: