Dilluns, 21 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Acaba el Campus Àlex Moreno amb un èxit de participació en la seva tercera edició

La tercera edició del campus ha tingut lloc al llarg d’aquesta setmana, de l’1 al 5 de juliol i ha estat molt marcada per l’actualitat, degut al possible fitxatge d’Àlex Moreno pel Betis.

El camp municipal de La Triola de Sant Sadurní va acollir la tercera edició del Campus Àlex Moreno, amb un èxit de participació al llarg dels 5 dies que ha durat. De l’1 al 5 de juliol, més d’un centenar de joves han gaudit d’una experiència única.

Allà han pogut millorar la seva tècnica al costat de formadors de primer nivell i del futbolista professional Àlex Moreno, que ha estat present cada dia, involucrant-se en els exercicis i sent un més del campus. Recordem que Moreno forma part del Rayo Vallecano des del 2015, convertint-se en un fixe dels esquemes del conjunt madrileny, mostrant un gran nivell, i cridant l’atenció de clubs com el Betis, que té molt propera la seva contractació i, per tant, podrà seguir jugant a Primera Divisió.

El lateral esquerre sadurninenc feia una valoració sobre el campus i es mostrava molt satisfet per poder fer realitat de nou el campus, fent que nens i nenes de totes les edats passin una bona estona i millorin el seu nivell. Moreno explicava que, a banda del futbol, el campus també ofereix altres activitats com un espectacle de màgia o visites d’altres futbolistes com el porter Alberto García, també del Rayo Vallecano.

També preguntàvem Àlex Moreno sobre el seu futur més proper, i de quin color vestirà la propera temporada. Dilluns que ve, el Rayo torna a la feina de cara al curs vinent, però Moreno, de moment, no vol anticipar futurs moviments. Com hem dit, totes les mirades apunten a Sevilla, per convertir-se en nou jugador del Real Betis.

El seu representant, Marc Bernaus, també present al camp de la Triola, feia memòria de tot el temps que porta treballant amb l’Àlex i la seva família. Va congratular el futbolista per la seva carrera i tots els esforços que ha hagut de fer per arribar a acomplir el seu somni de jugar al màxim nivell. Bernaus va afirmar que el campus és una gran oportunitat tant pels joves per millorar i anar creixent, com pels agents i representants per fixar-se en joves que apunten maneres i que, en un futur, podrien ser més que un projecte de futbolista.

També va passar pel micròfon de Penedès Televisió un dels coordinadors del campus, l’entrenador David Cabezas, que feia balanç de tot el treball previ al campus i el bon impacte que té posteriorment en els nens. Tanmateix, Cabezas centrava els objectius del campus en un terme concret: la tecnificació. En relació a tot el treball que s’ha fet per fer realitat aquesta edició del campus, destacava la planificació i la serietat necessàries.

Però també van tenir veu els vertaders protagonistes d’aquest campus: els joves, que han estat esforçant-se per aprendre al llarg dels 5 dies de juliol. Una d’elles va ser la Sara Lara, que va explicar una de les moltes preguntes que li ha fet durant el campus: quina era la pregunta més estranya que li havien fet mai a Àlex Moreno. El jugador del Rayo va animar-se a fer de reporter de Penedès TV i va fer un parell de preguntes a un dels nens que eren presents a la Triola.

Entre tots els presents, també es trobava el germà de l’Àlex, el Marc Moreno, també futbolista, i que actualment juga a l’Atlètic Vilafranca.

Un cop acabat el campus, Àlex Moreno marxarà aquest dissabte cap a Madrid per incorporar-se a la pretemporada del Rayo Vallecano, que comença el proper dilluns i els portarà cap a terres austríaques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: