Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

24.891 persones van gaudir la passada temporada de les programacions de Cal Bolet i l’Auditori

Les dades es van donar a conèixer durant l’acte de presentació de la propera temporada, que va de setembre a gener.

D’aquestes gairebé 25.000 persones que van assistir als espectacles i concerts programats a Cal Bolet i a l’Auditori, 8.400 van assistir als espectacles per a adults amb un augment del 13’7% respecte a l’anterior període.

Continua pujant també el percentatge d’ocupació a cada espectacle i arriba ja al 73’4 % i amb una mitjana de 200 persones, un 25% més que la temporada passada. També s’ha incrementat el nombre d’Amics de Cal Bolet i l’Auditori arribant a les 4.100 persones i un 43% el nombre de persones beneficiàries del programa Apropa Cultura per tal que persones en risc d’exclusió social puguin gaudir dels espectacles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: