Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xerrada informativa sobre ajuts, recursos i fonts de finançament per a l’emprenedoria

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal organitza una xerrada informativa adreçada a les persones joves que vulguin emprendre i a les empreses de recent creació.

Una sessió que es farà el proper 19 de juny entre 2/4 de 10 i les 11 del matí, a la sala d’actes del Consell Comarcal. Anirà a càrrec de Teresa Galofré, membre de l’Entitat de Foment d’Autoocupació, i Àlex Llovet, responsable de gestió de la convocatòria de subvencions per a joves del programa Garantia Juvenil del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

Durant l’any 2018, es van atorgar 16 ajuts de 9.900 euros a persones joves emprenedores de l’Alt Penedès, sent la segona comarca amb més ajuts. La convocatòria d’enguany està previst que es publiqui al DOGC a finals de juny de 2019 i el termini de presentació de sol·licituds s’allargarà, probablement, fins a meitats de setembre.

L’import de les subvencions continuarà sent de 9.900 euros per a les persones joves prèviament inscrites a la Garantia Juvenil que romanguin de forma ininterrompuda durant 12 mesos d’alta al Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA) o règim alternatiu.

Les persones que es vulguin inscriure en aquesta sessió de formació ho poden fer a la pàgina d’inici del web del Consell Comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: