Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilanimals i l’Arsenal elaboren un díptic per donar a conèixer l’ordenança de tinença d’animals

La nova ordenança es va aprovar fa uns mesos i ara es vol potenciar el seu coneixement fent-la arribar a la població de Vilafranca amb aquest díptic.

Ja fa uns mesos que Vilafranca va aprovar la seva nova ordenança per a la tinença responsable d’animals. Des de la regidoria de Salut de l’Ajuntament es va voler fer un concurs per tal d’elaborar un projecte que ajudi a donar-la a conèixer, i divendres l’Associació Vilanimals presentava el díptic que han elaborat en col·laboració amb l’escola d’art Arsenal per fer-la arribar a la majoria de la població de la vila.

Membres de la junta de l’associació comentaven que s’havia buscat una manera per tal de fer arribar els canvis més rellevants de la nova normativa tant als propietaris d’animals de companyia com a la resta de la població, ja que és vol millorar i potenciar la bona convivència entre les persones i els animals. Des de l’Associació, Anabel López, remarcava que ara per ara Vilafranca disposa d’una de les normatives més avançades de Catalunya.

Cal recordar que la nova ordenança ha estat fuir d’un intens procés participatiu, que ha buscat recollir el màxim de sensibilitats i preocupacions tant dels animalistes, com de les persones que no tenen animals de companyia però són conscients que cal treballar per a una bona convivència.

El disseny del díptic que es repartirà per els domicilis de la vila ha estat creat per alumnes de l’escola d’art Arsenal. La proposta triada la presentava Enric Bages.

Des de l’escola es mostraven també satisfets de poder col·laborar en projectes com aquest, que permet als alumnes dels diferents cicles i cursos elaborar i treballar en projectes reals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: