Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un networking amb 13 empreses tanca els cursos de formació ocupacional a Vilafranca

Una trentena de persones que s’han estat formant en àrees administratives aquest curs han participat en aquesta sessió amb 13 empreses del territori.

Dimecres al matí la Fassina acollia una nova sessió d’entrevistes ràpides entre empreses i persones a la cerca de feina, que servia d’alguna manera com a cloenda a l’activitat formativa que al llarg d’aquest curs s’ha estat fent des de l’àrea de desenvolupament econòmic de l’Ajuntament.

En aquesta ocasió, van ser 13 les empreses que van participar en aquesta sessió i que van entrevistar els 30 candidats seleccionats per oferir les seves habilitats en àrees administratives.

El regidor d’Ocupació, Joan Manel Montfort, va acostar-se a la cloenda de la sessió d’entrevistes, i va poder parlar amb alguns dels representants de les empreses que hi van prendre part. Montfort recordava que és el quart any que es fan aquestes sessions, i que sempre han estat molt ben valorades per els participants i per l’administració. Tant per les possibilitats que ofereixen, com per l’index d’inserció entre les persones a la cerca de feina.

Des de la regidoria d’ocupació es vol continuar potenciant aquestes eines que es considera serveixen per empoderar persones que per diferents motius no tenen feina i volen reincorporar-se al mercat de treball.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: