Dijous, 30 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

SERCOM i els administradors signen un conveni de col·laboració

L’objectiu del conveni és millorar i ampliar la difusió de la festa major.

El conveni ha estat signat aquest dimarts al migdia als estudis de Ràdio Vilafranca i Penedès TV per part dels administradors Laura Pascual, Sara Galí i Josep Batet i el president de SERCOM Raimon Gusi.
L’acord busca la millora de la promoció de les activitats que s’organitzen a la festa major de Vilafranca i contempla que SERCOM oferirà descomptes en publicitat als patrocinadors de la festa, així com la difusió d’una àmplia varietat de continguts relacionats amb «la més típica».

Per la seva part, la Fundació de la Festa Major es compromet a cedir de forma no exclusiva a SERCOM els drets d’imatges dels actes que organitza a fi de facilitar les filmacions i transmissions corresponents.
El conveni tindrà validesa per un any i la seva renovació dependrà de les futures administracions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: