Dilluns, 24 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Les ADF del Penedès i Garraf reten homenatge a Josep Mª Heras en la primera trobada-exhibició

Aquest diumenge es va celebrar per primera vegada a la Federació Penedès i Garraf una trobada-exhibició de vehicles de les ADF a la Rambla de la Girada de Vilafranca.

Va ser també un acte en record a Josep Maria Heras, voluntari de l’ADF d’Avinyonet mort en accident el 2 d’agost de l’any passat quan es dirigia a l’extinció d’un incendi forestal.

Les Agrupacions de Defensa Forestal són associacions sense ànim de lucre formades per propietaris forestals, ajuntaments, associacions de defensa de la natura i organitzacions professionals agràries.
Al Penedès i Garraf hi predominen aquelles agrupacions formades bàsicament per voluntaris de defensa de la natura, on el paper dels propietaris és de gestió. En alguns casos, els voluntaris també assumeixen aquesta tasca. Hi participen uns 500 voluntaris amb més de vuitanta vehicles.
Les ADF fa trenta anys que existeixen amb la voluntat de donar suport a la tasca dels bombers.
La d’aquest diumenge a la rambla de la Girada va ser una jornada lúdica, amb activitats per als més menuts, on el públic general i familiar podia veure i pujar als vehicles d’extinció d’incendis. Un aparador per captar nous voluntaris o sensibilitzar a la gent de la problemàtica dels incendis forestals i la conservació dels boscos. També es va presentar oficialment el vídeo dels 30 anys d’ADF de Catalunya i es presentaven dos nous vehicles tot terreny de la flota de la Federació. Un de personal de la ADF La Carrerada i un d’extinció de la ADF Puig de l’Àliga, secció dels Monjos.

Enquesta

La justícia espanyola posa en perill...

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

23:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu, diumenge
23:30
El reportatge
Festival EVA 2019
23:45
Vilafranca opina
Festival EVA 2019

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: