Dimecres, 16 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’assessoria de mobilitat del SIAJ ofereix un espai d’intercanvi d’experiències entre joves

A l’espai La Nau es farà una sessió de networking per posar en contacte joves amb experiència en aquest àmbit, amb d’altres que tinguin interès en iniciar-se en projectes de mobilitat internacional.

Fa 3 anys es va crear l’assessoria de mobilitat internacional del SIAJ amb l’objectiu d’articular les inquietuds de les persones joves en l’àmbit internacional. Aquestes inquietuds poden ser relacionals, laborals, d’aprenentatge d’idiomes, acadèmiques, de turisme alternatiu, o voluntariat, entre altres.

Durant el curs 18-19 el SIAJ i l’Escola Municipal d’Art Arsenal han col·laborat en el disseny i la realització d’una campanya informativa sobre l’assessoria de mobilitat internacional del SIAJ. El treball realitzat es presentarà durant l’activitat ‘Connecta i Enlaira’t 2019’, que es durà a terme el proper 20 de juny a partir de les 5 de la tarda. S’explicarà el treball fet per els alumnes de l’Arsenal, i s’oferirà un espai perquè joves amb experiència en diferents àmbits de la mobilitat internacional puguin compartir vivències i consells amb altres joves que aspiren a emprendre projectes de mobilitat internacional.

L’objectiu és començar a teixir una xarxa de joves que comparteixin recursos d’interès per a la mobilitat, d’aquí el nom Networking. Així, s’obre la porta a un servei de mentoratge que busca connectar joves experimentats i novells en la mobilitat internacional.

Aquesta activitat és d’especial interès per a totes aquelles persones joves que vulguin emprendre projectes de mobilitat i vulguin conèixer els recursos, dubtes, consells i avantatges dels/les joves mentors/es.

Per a és informació cal dirigir-se al SIAJ, o bé a través de o al lloc web joventut.vilafranca.cat.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler

Penedès Televisió

14:30
La Cripta
Anna Roig
15:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
15:30
Última sessió
L'actualitat del món del cinema

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: