Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

JxC i PSC arriben a acords al Consell Comarcal de l’Alt Penedès i a la Mancomunitat

Segons ha avançat avui el portaveu del PSC a l’Ajuntament de Vilafranca, Francisco Romero, JxC i PSC han arribat a un acord per renovar el pacte de govern que ja hi havia en l’anterior mandat al CCAP

Romero ha estat portaveu del Grup Comarcal del PSC i repetirà en el càrrec.
Francisco Romero també és secretari d’Organització de la Federació Alt Penedès–Garraf del PSC, i ha avançat que també hi ha un acord entre el PSC i Junts per Catalunya per formar l’executiva de govern per gestionar la Mancomunitat Penedès-Garraf. En aquest cas s’oferirà a ERC la incorporació a la junta de govern.

Romero apunta que l’experiència positiva de reedició del govern a Vilafranca ha servit d’exemple per promoure també els pactes al Consell Comarcal i a la Mancomunitat i fins i tot al Consell Comarcal del Garraf.

En relació al Consell Comarcal de l’Alt Penedès l’alcalde de Font-Rubí, Xavier Lluch, podria repetir presidència, tot i que encara no s’ha confirmat. En el cas de la Mancomunitat la presidència serà per un alcalde de la comarca de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: