Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC valora positivament les negociacions per un pacte amb Junts per Vilafranca

En un comunicat els republicans recorden que la passada setmana van fer públic el seu compromís de treballar per fer realitat el govern 100% republicà.

En el comunicat diuen que van emplaçar a Junts per Catalunya-Vilafranca per obrir converses i negociacions per avançar en aquesta direcció.
Durant aquests dies s’han produït diverses trobades per posar en comú els diferents programes i objectius estratègics per governar Vilafranca.
Des d’Esquerra Republicana segueixen determinats en fer possible el govern 100% republicà. Valoren positivament les negociacions dutes a terme fins al moment amb Junts per Catalunya-Vilafranca, fet que els permet ser optimistes en aconseguir un gran acord que permeti fer un nou impuls a la ciutat. En el comunicat expliquen que des d’Esquerra Republicana encaren aquesta fase de negociació posant sobre la taula vuit àmbits d’actuació que són república, social, econòmic, urbanístic, transparència i participació, cultura, sobirania energètica i medi ambient, i finalment mobilitat. Esquerra acaba recordant que queden 10 dies per concretar la formulació del nou govern, ‘un nou govern que doni esperança i permeti donar compliment a l’expressió democràtica de les urnes’.

ERC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: