Dissabte, 24 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Mossos han denunciat un camioner per circular amb excés de velocitat i sense ITV

Els Mossos han denunciat un camioner per circular amb excés de velocitat i sense ITV

Els fets van passar el divendres, 7 de juny, quan els agents estaven realitzant un control de velocitat a la N-340, al punt quilomètric 1.225

Agents dels Mossos d’Esquadra van denunciar administrativament el conductor d’un camió per excés de velocitat, per mal funcionament del limitador de velocitat i per manca d’ITV, de permís de circulació del semiremolc i de documentació.
Els fets van passar el divendres, 7 de juny, quan els agents estaven realitzant un control de velocitat a la N-340, al punt quilomètric 1.225, al terme municipal de l’Ordal, i van detectar un camió circulant a 103 km/h en un tram limitat a 70.
Van aturar el camió i van denunciar administrativament el seu conductor per circular amb excés de velocitat. Els agents també van comprovar que al semiremolc del camió li mancava la Inspecció Tècnica de Vehicles i el permís de circulació, motiu pel qual també el van denunciar.
Així mateix, els agents en realitzar les corresponents comprovacions del dispositiu de limitació de velocitat del camió, un dispositiu que no permet que el vehicle superi una determinada velocitat, es van adonar del seu incorrecte funcionament i de la manca de documentació d’aquest, motiu pel qual també va ser denunciat a la Divisió de Transports.

Programació

Ràdio Vilafranca

18:00
Diades castelleres
El Catllar - Festa Major
21:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
22:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos

Penedès Televisió

19:30
Cuines del món
Estudiants de cuina preparen receptes del país d'origen
19:45
El llargandaix
Programa sobre territori i natura
20:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: