Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Mossos han denunciat un camioner per circular amb excés de velocitat i sense ITV

Els Mossos han denunciat un camioner per circular amb excés de velocitat i sense ITV

Els fets van passar el divendres, 7 de juny, quan els agents estaven realitzant un control de velocitat a la N-340, al punt quilomètric 1.225

Agents dels Mossos d’Esquadra van denunciar administrativament el conductor d’un camió per excés de velocitat, per mal funcionament del limitador de velocitat i per manca d’ITV, de permís de circulació del semiremolc i de documentació.
Els fets van passar el divendres, 7 de juny, quan els agents estaven realitzant un control de velocitat a la N-340, al punt quilomètric 1.225, al terme municipal de l’Ordal, i van detectar un camió circulant a 103 km/h en un tram limitat a 70.
Van aturar el camió i van denunciar administrativament el seu conductor per circular amb excés de velocitat. Els agents també van comprovar que al semiremolc del camió li mancava la Inspecció Tècnica de Vehicles i el permís de circulació, motiu pel qual també el van denunciar.
Així mateix, els agents en realitzar les corresponents comprovacions del dispositiu de limitació de velocitat del camió, un dispositiu que no permet que el vehicle superi una determinada velocitat, es van adonar del seu incorrecte funcionament i de la manca de documentació d’aquest, motiu pel qual també va ser denunciat a la Divisió de Transports.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: