Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El programa Futbolnet finalitza la seva primera edició a Vilafranca amb bones sensacions

Dissabte, a la nova pista poliesportiva de Sant Julià situada a la zona verda del Pla del Diable, es van dur a terme els actes de cloenda del programa Futbolnet que aquest curs s’ha fet a Vilafranca.

Impulsat per la Diputació de Barcelona, la Fundació Barça i l’Ajuntament, el projecte vol acostar als infants i joves nouvinguts que es troben en centres la possibilitat de fer activitats esportives i de lleure juntament amb infants i joves del municipi.

Com explica el coordinador del grup de mitjans, Òscar Ruiz, durant el curs a Vilafranca l’activitat s’ha centrat al institut Milà i Fontanals; i dissabte al matí en la festa que es feia al Pla del Diable hi participaven també joves d’un centre de Vilanova i la Geltrú i d’un d’Avinyonet. Ruiz feia una bona valoració d’aquest primer curs a Vilafranca.

A aquest acte hi van assistir també la regidora d’Enseyament i la regidora d’Esports de l’Ajuntament vilafranquí, Txell Montserrat i Anna Doblas respectivament. Per Montserrat el programa era una oportunitat més per continuar treballant des de l’Ajuntament en la reducció de l’abandonament escolar.

Anna Doblas per la seva banda, destacava que és una activitat que servia per fomentar l’activitat esportiva i els hàbits saludables; amb uns objectius que han estat molt clars des del primer moment i compartits. En feia també una primera valoració positiva.

Al llarg del matí, els i les joves amb els seus monitors han pràcticament diferents esports, com el futbol, el volei o el bàsquet, en els espais habilitats tant a la pista poliesportiva de Sant Julià com en els seus voltants; i posant en pràctica el que han anat fent al llarg del curs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: