Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Pàmpol Roig torna a la vila amb el propòsit de potenciar grups emergents de la comarca

El festival que organitza Jovent Republicà tindrà lloc aquest dissabte, 29 de juny, al costat de l’Auditori Municipal de Vilafranca.

L’objectiu del festival es oferir als grups de la comarca un espai on poder actuar i donar-se a conèixer. Aquests grups participen en un concurs que els pot portar a actuar en la popular Acampada Jove, que també organitza Jovent Republicà del 18 al 20 de juliol. En aquesta ocasió les formacions participants son Chorus Domund i La Fresca.

L’acte de presentació va tenir lloc al costat de l’Auditori Municipal, mateix emplaçament del festival que organitza Jovent Republicà. Allà, la presidenta de l’associació cultural ‘Pàmpol Roig’ posava de manifest els objectius d’aquest festival i la gran oportunitat que suposa pels grups que actuen.

El Festival Pàmpol Roig se celebrarà aquest dissabte, 29 de juny, a partir de les 9 del vespre, al costat de l’Auditori. En aquesta edició actuaran els grups Chorus Domund i La Fresca, el reconegut músic Miquel del Roig i els DJ’s Pd Carquis. Al mateix recinte hi haurà serveis de barra a preus populars i es duran a terme diverses activitats d’oci i lleure.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: