Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aleix Milà exposa les transferències del projecte ‘Addicte’ a la UPC de Vilanova

L’exposició a la UPC coincideix amb la commemoració, el dia 26 de juny, del dia internacional contra la droga.

Des d’aquest dilluns i fins al 28 de juny, la biblioteca de la Universitat Politècnica de Catalunya a Vilanova i la Geltrú, exposa el projecte ‘Addicte’, de l’artista fotogràfic i pintor vilafranquí Aleix Milà.

Per crear les seves obres, Milà fa servir la tècnica de la transferència sobre fusta. Aquest dimecres al matí ens explicava el funcionament de la tècnica a les instal·lacions de la fusteria Albareda de Les Cabanyes. L’artista elabora una imatge sobre una fotografia que després transfereix sobre una peça de fusta preparada i polida prèviament.

Milà destaca que fa les transferències sobre fusta per aprofitar les anelles del tronc com a part de la imatge final.

A l’exposició de Vilanova, Milà hi exposa 14 peces del projecte ‘Addicte’, que es completa amb una revista on l’artista exposa amb un toc d’humor la seva pròpia experiència amb l’addició a les drogues i els efectes que ha tingut aquesta addicció en diferents aspectes de la seva vida.

La publicació serà presentada en el marc de l’exposició el proper dimecres 12 de juny a dos quarts de sis de la tarda a càrrec del mateix Milà i el psicòleg especialitzat en prevenció i atenció en els consums problemàtics de drogues Otger Amatller.

L’exposició a la UPC coincideix amb la commemoració, el dia 26 de juny, del dia internacional contra la droga.

Milà també ha publicat recentment una revista sobre el poble de Gósol i ha fundat l’entitat Còmic Goon.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: