Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Alba Carmona tancarà la temporada d’espectacles oferint un concert al claustre dels Trinitaris

Alba Carmona tancarà la temporada d’espectacles oferint un concert al claustre dels Trinitaris

Alba Carmona debuta amb aquesta proposta en solitari, després del seu pas per Las Migas, i molts anys dedicats a l’estudi i coneixement de diferents músiques.

Aquest divendres 7 de juny, l’Alba Carmona, acompanyada amb la guitarra de Marc López, tanca la temporada de música a la capital de l’Alt Penedès amb un concert al Claustre dels Trinitaris.

Estudiosa de la música d’arrel, Alba Carmona s’ha mogut durant anys entre els sons de les diferents músiques populars i la música moderna. Les experiències al llarg de divuit anys en la música amb Perico Sambeat, Carlos Saura, Chano Domínguez, Mauricio Sotelo o Las Migas, el pas del temps i les emocions de la seva recent maternitat li han provocat la necessitat d’expressar-se per primera vegada amb veu pròpia.

Les paraules no només ens defineixen, també ens construeixen. Ens fan les persones que som. Estem fets de les paraules que ens brollen. I les d’Alba Carmona són moltes.

La proposta d’Alba Carmona és camí i poesia. És arrel i veritat. Tradició i estètica. Però també, com l’art, és necessitat i retrobament, redescobriment i començament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: