Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Paluzie demana a Vilafranca unitat d’acció de l’independentisme i aposta per la unilateralitat

A l’auditori del Fòrum Berger Balaguer l’assemblea de Vilafranca de l’ANC organitzava una xerrada amb la presidenta de l’entitat, Elisenda Paluzie, per parlar sobre l’actual moment polític i social.

De fet, abans de començar la xerrada, recordava que precisament el mateix divendres es confirmava la suspensió com a diputats al Congreso dels presos polítics. Una situació que considerava greu, i una mostra més del tarannà poc democràtic de l’estat espanyol. Per Paluzie a partir d’ara cal treballar per recuperar la unitat d’acció de l’independentisme.

Després en la seva xerrada amb socis i simpatitzants de l’ANC de Vilafranca, Paluzie va explicar que un referèndum acordat amb l’estat és impossible i que per tant cal apostar per la via unilateral i tenir preparades les eines per avançar cap a la independència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: