Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Monjos i Xamba s’acosten a la permanència

Monjos i Xamba s’acosten a la permanència

Aquest cap de setmana es van encetar les promocions de permanència de bàsquet

A Primera Catalana els Monjos va fer un pas molt important en guanyar al Club Natació Terrassa (61-56), diumenge (18,00) jugarà a la pista del Vallès Occidental, si torna a guanyar, haurà superat la permanència, si perd, encara quedarà el tercer i definitiu partit als Monjos.
El Vendrell va perdre a la pista del Sedis (71-70) i diumenge està obligat a guanyar a Coma-ruga (18,15) per forçar el tercer partit.
A Segona Catalana el Casal va perdre a la pista de l’European International Scholl (87-77) i dissabte rep a l’equip de Sant Cugat (18,00) obligat a guanyar si vol forçar el tercer partit.
A Tercera Catalana l’equip dels Monjo B també va començar amb bon peu, va guanyar a la pista del Cappont de Lleida (71-84), si aquest dissabte (17,30) supera l’equip lleidatà, tindrà la permanència a la butxaca i l’Esquitx de Sant Sadurní està obligat a guanyar diumenge al Roser C (17,00), en el partit jugat a la pista barcelonina va perdre (73-69), si guanya, li quedarà el tercer partit a pista visitant.
Bones notícies pel Xamba de Segona Femenina, van guanyar a La Salle Tarragona (76-48) i dissabte podrien confirmar la permanència a Tarragona (18,00)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: