Dilluns, 22 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’EVA porta més de 50 espectacles a 18 municipis de l’Alt i el Baix Penedès

Aquest divendres arrenca la 15a edició de l’EVA Penedès amb l’espectacle ‘Pregó’, de Jordina Biosca, a les 21:30h a la Plaça de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.

Entre el 31 de maig i el 9 de juny, el Festival En Veu Alta arriba a la seva 15a edició al Penedès escampant narrativa i oralitat arreu del territori. Precisament el territori és un dels grans protagonistes d’un festival que suma enguany divuit municipis de l’Alt i el Baix Penedès i més de 40 emplaçaments on hi tindran lloc fins a 55 espectacles.

La narració, la paraula dita i el contingut sense artificis és l’essència de l’EVA. I aquesta essència és el fil conductor d’un festival que veurà passar pel Penedès noms com el del cantautor Roger Mas, la narradora colombiana Carolina Rueda o els ja habituals de l’Eva José Manuel Garzón, Mònica Torra i Jordina Biosca qui, a més, és la directora del festival. L’EVA inclou també la iniciativa EVA354, que s’intensifica durant els dies del festival amb lectures públiques protagonitzades per persones voluntàries.

Entre els espectacles hi ha multitud de propostes per a tots els públics que es poden consultar al web enveualta.com.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: